Vprašali so me, veliko ta recept in resnica,
da sem imel nekaj dvomov o deliti zaradi dejstva,
da obstajajo že preveč tvojih različic,
enako kot dodati še eno na tem morju in zmedo.
Nalij mu nekaj mleka, nekateri pa ne.
Nekateri na debelo z chuño in drugi ne.
Eni se naredijo, drugi amarillita rdečkarjev.
Polij nekaj belega vina, pivo, drugi chicha.
Nekaj s peteršiljem, drugi z koriander.
V vsakem primeru, bom poskusil deliti recept,
ki ga vsi lahko naredi doma in to nekako povzame
malo različice vseh v verziji, da se ohrani tradicija
in zlasti kreolščina začimbo je tipično za to jed.
FIKSNA IDEJA O MORSKO HRANO
Prva stvar.
Pojdi na trgu brez fiksna ideja o morsko hrano.
Gospod ribičeve, kaj je kul danes?
Če tvoj pecaderju je njegovo šapo.
Ti bo dal najboljši na najboljšo ceno.
Na primer, dva ducata choros, 4 ligenj,
12 velikih škampov kmetijo fantje za veda,
dvanajst poontanga fan dekleta, 4 veliki školjke,
da prosimo, smo počistili, in, no,
če vedo kako se Kuhar, majhne hobotnice.
Lahko tudi pojdi osem min, polže, rake,
z vongolami in če niso v veda, rakci in morska poredneže.
Škoda, da ne moremo priporočiti madeže,
ker te dolgo nazaj so ga odpustili iz nas.
MOJ NAJLJUBŠI, ČEPRAV NIZKO
Ribe na isto stvar. Je lahko cojinova,
moj najljubši, čeprav nizko.
Ampak to je lahko tudi, rumenorepi,
lepo, cabrilla, konj skušo, liza, cachema,
coco, moj moj, perico, postrvi, pampanito, sawfish.
4 zareže od približno 200 gramov vsakega.
ZA POL MINUTE ŠKAMPI
Gremo na delo.
V ponev natoči malo olja in podgrejem prav.
Skočimo za pol minute škampi,
so lupine in kalamarijev rez v rezine
in se vrnete v krožnik.
V isti ponvi doramos zdaj štiri zrezke,
katere bomo začinjena z sol, poper
in točka česna, in potem šel mimo precej moka.
Doramos minuto na vsaki strani
in umiku krožnik lupinarje.
Gremo dol v ogenj, dodaj kanček vodo
in napraskala sva prav tiste sokove in to harinita,
ki je bila prilepljena na. Tam bo veliko okusa,
in pomagalo bo začela malo.
KUHAR PET MINUT
Sedaj dodamo novo malo olja
in skodelico sekljala čebulo omejena,
žlico česen zdrobljena
in kuhar pet minut.
Dodamo zdaj, tri žlice
za utekočinjeni aji amarillo,
dve žlici od aji mirasol smuti,
žlico aji panca napitek
in pol skodelico paradižnik
in rdeči poper smuti,
sol, poper, kumino, koriander & annatto
ali kurkuma in nekaj veje.
Peteršilja in drugih od romero.
Pustili smo to lomi vreti
in zavriva za deset minut.
Sedaj dodamo kaplico belega vina ali piva,
karkoli ti je ljubše.
Smo kuhaj jih za minuto
in dodal kaplico od choro
juha narejena z choros
in malo vode.
SAMO DOKLER NE ODPREJO SE
Samo dokler ne odprejo se.
Sedaj dodamo dve žlici od sesekljana paradižnik,
dve žlici od sesekljana poper,
ki ti bo dalo svežino, da cela.
Še enkrat smo se ribe,
smo kuhaj jih za minuto.
Na tej točki, ga bomo spustili in tako to je,
kako mi je všeč, ali bomo dali kančkom mleka,
ali kaj je odebeljen z malo chuño razredčen v vodi,
kot vam je ljubše. Sledi svojim instinktom.
Potem smo zdaj škampi in školjke,
potem kalamarijev, potem školjke sesekljane,
choros kuhala, rezino rocoto,
bolj sesekljan peteršilj,
okusil soli,
začinjeno,
naporen
in pripravljen.
RECEPT ZA DAN. RIBE SO NA MOŠKE
Vprašali so me, veliko ta recept in resnica,
da sem imel nekaj dvomov o deliti zaradi dejstva,
da obstajajo že preveč tvojih različic,
enako kot dodati še eno na tem morju in zmedo.
Nalij mu nekaj mleka, nekateri pa ne.
Nekateri na debelo z chuño in drugi ne.
Eni se naredijo, drugi amarillita rdečkarjev.
Polij nekaj belega vina, pivo, drugi chicha.
Nekaj s peteršiljem, drugi z koriander.
V vsakem primeru, bom poskusil deliti recept,
ki ga vsi lahko naredi doma in to nekako povzame
malo različice vseh v verziji, da se ohrani tradicija
in zlasti kreolščina začimbo je tipično za to jed.
FIKSNA IDEJA O MORSKO HRANO
Prva stvar.
Pojdi na trgu brez fiksna ideja o morsko hrano.
Gospod ribičeve, kaj je kul danes?
Če tvoj pecaderju je njegovo šapo.
Ti bo dal najboljši na najboljšo ceno.
Na primer, dva ducata choros, 4 ligenj,
12 velikih škampov kmetijo fantje za veda,
dvanajst poontanga fan dekleta, 4 veliki školjke,
da prosimo, smo počistili, in, no,
če vedo kako se Kuhar, majhne hobotnice.
Lahko tudi pojdi osem min, polže, rake,
z vongolami in če niso v veda, rakci in morska poredneže.
Škoda, da ne moremo priporočiti madeže,
ker te dolgo nazaj so ga odpustili iz nas.
MOJ NAJLJUBŠI, ČEPRAV NIZKO
Ribe na isto stvar. Je lahko cojinova,
moj najljubši, čeprav nizko.
Ampak to je lahko tudi, rumenorepi,
lepo, cabrilla, konj skušo, liza, cachema,
coco, moj moj, perico, postrvi, pampanito, sawfish.
4 zareže od približno 200 gramov vsakega.
ZA POL MINUTE ŠKAMPI
Gremo na delo.
V ponev natoči malo olja in podgrejem prav.
Skočimo za pol minute škampi,
so lupine in kalamarijev rez v rezine
in se vrnete v krožnik.
V isti ponvi doramos zdaj štiri zrezke,
katere bomo začinjena z sol, poper
in točka česna, in potem šel mimo precej moka.
Doramos minuto na vsaki strani
in umiku krožnik lupinarje.
Gremo dol v ogenj, dodaj kanček vodo
in napraskala sva prav tiste sokove in to harinita,
ki je bila prilepljena na. Tam bo veliko okusa,
in pomagalo bo začela malo.
KUHAR PET MINUT
Sedaj dodamo novo malo olja
in skodelico sekljala čebulo omejena,
žlico česen zdrobljena
in kuhar pet minut.
Dodamo zdaj, tri žlice
za utekočinjeni aji amarillo,
dve žlici od aji mirasol smuti,
žlico aji panca napitek
in pol skodelico paradižnik
in rdeči poper smuti,
sol, poper, kumino, koriander & annatto
ali kurkuma in nekaj veje.
Peteršilja in drugih od romero.
Pustili smo to lomi vreti
in zavriva za deset minut.
Sedaj dodamo kaplico belega vina ali piva,
karkoli ti je ljubše.
Smo kuhaj jih za minuto
in dodal kaplico od choro
juha narejena z choros
in malo vode.
SAMO DOKLER NE ODPREJO SE
Samo dokler ne odprejo se.
Sedaj dodamo dve žlici od sesekljana paradižnik,
dve žlici od sesekljana poper,
ki ti bo dalo svežino, da cela.
Še enkrat smo se ribe,
smo kuhaj jih za minuto.
Na tej točki, ga bomo spustili in tako to je,
kako mi je všeč, ali bomo dali kančkom mleka,
ali kaj je odebeljen z malo chuño razredčen v vodi,
kot vam je ljubše. Sledi svojim instinktom.
Potem smo zdaj škampi in školjke,
potem kalamarijev, potem školjke sesekljane,
choros kuhala, rezino rocoto,
bolj sesekljan peteršilj,
okusil soli,
začinjeno,
naporen
in pripravljen.